'

Jezivo priznanje ubice studenta

HRONIKA
Autor: Hit2
Izvor: Srbija Danas/Informer
Uto, 29.01.2019
0

N. Đ. iz Požarevca uhapšen je i priznao je ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari. U prvom iskazu policiji rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, shvatio koliko je nesrećan, pa rešio nekog da ubije. 


Da podsetimo, M. M. (24), student iz Čačka, ubijen je u nedelju ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

Beogradska policija uspela je da za manje od jednog dana otkrije i uhapsi ubicu, N. Đ. On je u policiji priznao ubistvo, a njegovo objašnjenje billo je više nego šokantno!

On je u policiji ispričao kako je čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, rekao da je bio nevozan, ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i NEKOGA UBIJE! 

Nesrećnog mladića M. M.  nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod!


Vaši komentari
Ostavite komentar