'

51. Skupština pčelara Požarevac

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sub, 12.01.2019
0

U Maloj sali Centra za kulturu danas se održava  51. po redu Skupština pčelara Požarevac. Skupštini pčalara prisustvuju dugogodišnjih ali i mladi pčelari. 


Kako je rekao predsednik požarevačkog udruženja Dejan Milošević, na dnevnom redu usvajaće se godišnji izveštaj o radu za 2018. godinu i godišnji finansiski plan rada za ovu godinu. Današnje okupljanje biće i prilika da se dodele priznanja pčelarima, koji su dali doprinos u radu samom udruženja u prošloj godini.


Priznanja dodeljuje SPOS i danas Zlatnu medalju i zvanje Zaslužni pčelar, dobiće Dragan Stanojević, Milan Paunović i Vojkan Živanović. Zahvalnice biće uručene  Verici Mlakar, Milanu Strahinoviću, Srećku Kojiću, Draganu Jovanoviću i Nenadu Živanoviću dok će pohvalnice dobti Goran Sekulić, Ivan Miloš, Zlatica Živković, Miloš Manić i Vesna Todorović. 

I ove godine Pčelarska organizacija Srbije pripremila je Povelje, koje će pripasti KUD-u Kostolac i medijskoj kući Reč naroda Požarevac.


Na platou ispred ulaza organizovana je i prodajna izložba sa svim proizvodima i alatima potrebnim za bavljenje pčelarstvom.

Vaši komentari
Ostavite komentar