'

Ivan Savić isključen iz SNS-a

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Pet, 11.01.2019
0

Ivan Savić, predsednik MO SNS u Kostolcu, nekada predsednik Skupšine Gradske opštine Kostolac, pre toga i predsednik GO Kostolac, isključen je iz Srpske napredne stranke.Na osnovu statuta stranke, Mesni odbor SNS u Kostolcu je raspušten i GrO SNS Požarevac je već, do održavanja Skupštine odbora, postavio dva poverenika, Milenu Cerovšek i Serdža Krstanoskog.

Savić je ovu odluku Izvršnog odbora SNS-a, potpisanu od strane predsednika ovog tela Darka Glišića, objavio danas na svojoj FB stranici i u njoj stoji, citiramo: Ivan Savić iz Kostolca isključuje se iz Srpske napredne stranke jer je suprotno instrukcijama viših organa SNS-a aktivno radio na sprovođenju politike protivno interesu Srpske napredne stranke. Uvidom u informacije prikupljene sa terena Izvršni odbor doneo je odluku o isključenju, na osnovu čl. 22-a, u skladu čl. 63. st 10 Statuta – kraj citata.

Ovom odluku Saviću je automatski prestala funkcija predsednika OO SNS Kostolac, a pre toga je ostao i bez funkcije predsednika Skupštine opštine Kostolac, jer je u decembru prošle godine podneo pisanu ostavku na to mesto, zadržavši odbornički mandat. 

Vaši komentari
Ostavite komentar