'

Poklon vaučeri za prve tri bebe rođene u Novoj godini sa teritorije grada

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pet, 4.01.2019
0

U porodilištu Opšte bolnice u Požarevcu, danas je gradonačelnik Bane Spasović uručio poklone za prvu, drugu i treću rođenu bebu sa teritorije Grada Požarevca u 2019. godini.


Prvih dana 2019. godine u Požarevačkoj bolnici dogodila su se trinaest porođaja i četrnaesti je bio u toku današnje posete, rekao je prilikom obraćanja direktor bolnice dr Danko Nikolić. 

"Više je devojčica i krenuli smo sa devojčicama. Kažu da je to dobro za grad i sve ostale, da će biti mira i blagostanja. Prvu požarevačku bebu rodila je babica porodilišta Opšte bolnice Veoleta Đorđević, tako da je to lep početak i za odeljenje". 

Gradonačelnik Bane Spasović, izrazio je zadovoljstvo brojem beba na početku godine i podsetio da je Požaevac već dve godine domaćin manifestacije „Borba protiv bele kuge“, koja je preuzeta od pokretača iz Smoljinca.


„Radimo dosta na prezentaciji i nadamo se da će cela Srbija u dogledno vreme priključiti ovom našem projektu. Grad Požarevac je jedan od donatora kartice 3 plus koju mogu dobiti roditelji tri ili više dece, a kojom ostvaruju određene popuste kod određenim proizvođača“, rekao je gradonačelnik.

Majke prvorođenih beba Violeta Đorđević, Jelena Tanasković i Dejana Demirovski dobile su danas vaučere od 40 hiljada dinara. 

Vaši komentari
Ostavite komentar