'

Nova sekcija, đaci uče o konjarstvu (VIDEO)

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Sre, 7.11.2018
0

Poljoprivredna škola sa domom učenika "Sonja Marinkovic" u sardnji sa KD "Knez Mihailo" iz Požarevca, pokrenula je sekciju "konjarstvo", koja se prvi put od osnivanja škole realizuje, rekao je u jutarnjem programu "Nedremanje" Ivan Miloš, doktor veterinarske medicine i profesor stručnih predmeta u Poljoprivrednoj školi "Sonja Marinkovic"u Požarevcu.


Kako je rečeno u emisiji, do ove saradnje i pokretanja sekcije došlo na je inicijativu profesora stručnih predmeta Ivana Miloša, doktora veterinarske medicine, sudije zaprega i sudije za kasački i galopski sport, ali i zahvaljujući velikom interesovanju i podršci direktora škole Vidoja Vukašinovica i direktora KD Aleksandra Milenkovica.

Sekcija je krenula sa radom pre samo dva meseca, i kako je rekao profesor Ivan Miloš,  već sada mogu da se pohvale da imaju izuzetan odziv i na redovnim sastancima u školi i sastancima na hipodromu KD "Knez Mihailo", koji se održavaju vikendom.  

"Divno je biti sa ovim mladim ljudima koji deo svog slobodnog vremena provode na cistom vazduhu, družeci se i razvijajuci veštine koje ne mogu da savladaju u širem okruženju", rekao je prilikom gostovanja Ivan Miloš, koji ujedno i vodi ovu sekciju.

Sekcija je otvorena za sve učenike Poljoprivredne škole, svih profila i razreda, a trenutno broji 32 člana sa stalnim prilivom novih zainteresovanih učenika. Vaši komentari
Ostavite komentar