'

Kasačke trke u Lozoviku

SPORT
Autor: Hit2
Izvor: srbijadanas
Uto, 9.10.2018
0

Na šampionatu Srbije za dvokolice u Lozoviku, održanom u nedelju, za konje starosti dve godine domaćeg odgoja, prvo mesto osvojio je dorat San Siro, vlasništvo Đorđa Orsića iz Dalja, sa vozačem Ivanom Mukićem. Stazu od 1.600 metara istrčao je za minut i 22 sekunde. Drugo mesto osvojio je dorat Spinal Tap vlasništvo Animal Trade Racing Teama iz Zmajeva, treći je bio dorat Argos, vlasništvo Anđele Petrović iz Požarevca.U trci dana na 1.600 metara za konje starije od tri godine pobedila je doruša Cybele De Tedd vlasništvo Aleksandra Bogdanovića iz Miloševca, koji je bio i vozač dvokolice.

Drugi je bio dorat Rite Key vlasnika i vozača Zorana Živojinovića iz Cerovca, a treće mesto pripalo je doruši Brume Dor, vlasništvo d.o.o. "Kelja" iz Donje Livadice, sa vozačem Novicom Đorđevićem.

U trci grla od tri godine i starija domaćeg odgoja koja su zaradila manje od 300 evra pobedio je dorat Soni Aleksandra Đorđevića iz Leskovca, sa vozačem Zoranom Petrovićem.

Među grlima domaćeg odgoja iste starosti sa zaradom do 1.500 evra prvi na cilj je stigao dorat Mosaaaaaaique Mar, sa vozačem Dejanom Simićem iz Selevca, koji je i vlasnik grla, a sa istim vremenom kroz cilj je prošao i Golden, konj Zorana Živojinovića iz Cerovca, sa vozačem Zoranom Živojinovićem.
U konkurenciji grla od tri godine i starijih koja su zaradila do 2.500 evra juče u Lozoviku najbrža je bila doruša Jessie, čiji je vlasnik Boris Surla iz Novog Sada, a kojim je upravljao Dejan Petrović. Stazu od 1.600 metara u trci konja sa zaradom do 5.000 evra, koja imaju najmanje tri godine, prvi je savladao dorat Jeger Sweep Miodraga Dimitrijevića iz Vlaškog Dola, koji je i upravljao dvokolicom.
Poslednja trka u kojoj su učestvovala domaća grla starija od tri godine sa zaradom do 1.500 evra trčana je dva puta. Naime, u prvoj trci došlo je do teškog sudara u kojem su učestvovale tri dvokolice, pa je trka prekinuta. Iako su u sudaru popadali i konji i vozači, a jedna dvokolica potpuno uništena, sve je prošlo bez težih povreda.

U ponovljenoj trci, pobedila je Apriliaaa R.S. ženski alat, vlasništvo Radomira Stamenkovića iz Starčeva, sa vozačem Goranom Stamenkovićem.

Vaši komentari
Ostavite komentar