'

Željko Joksimović na otvaranju 55. LJKI

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Sub, 4.08.2018
0

Niz od tri velika koncerta koji se u centru grada održavaju za otvaranje ljubičevskih konjičkih igara, ove godine nastavlja jedna od najvećih pop zvezdi na Balkanu, Željko Joksimović.


On je titulu zaslužio ne samo svojim izuzetnim koncertima, već i autorskim radom, prvenstveno na Pesmi Evrovizije. Tamo je, podsetimo, 2004. godine osvojio drugo mesto, pesmom "Lane moje", da bi 2014. godine pesmom "Nije ljubav stvar" osvojio treće mesto. 

Njegovo angažovanje je epilog pregovaračkog postupka bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda i on je završen u četvrtak.

Na isti način angažovani su i umetnici koji će u centru grada svoj koncert imati 29. avgusta, odnosno 1. septembra i to Željko Vasić dva dana pre defilea i Biljana Krstić dan nakon defilea.

"Prazan" datum, 30. avgust, po svemu sudeći pripada poklon koncertu Apatinske pivare, odnosno Jelen piva. Kompanija koja je i prošle godine bila jedan od sponzora Igara, i ove godine je spremila niz iznenađenja za Požarevljane i njihove goste.

Što se njihovog koncerta tiče, kako saznajemo, još nije definisan izvođač, ali je sigurno da će posetioci tada moći da uživaju u dobroj rok muzici, Nije isključeno da tog dana bude i više vrsnih izvođača ovog muzičkog žanra.

Utisak je da će ove, kao i prethodne dve godine, biti izuzetan muzički izbor u okviru pratećeg programa LJKI, i to po svačijem ukusu po nešto.Vaši komentari
Ostavite komentar