'

Vaillant u Požarevcu

BIZNIS ZONA
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pet, 6.07.2018
0

U Požarevcu danas 6. i sutra 7. jula, održava se prezentacija opreme za grejanje firme Vaillant, koja je jedan od vodećih evropskih proizvođača opreme za grejanje, hlađenje i klimatizaciju.

 

Vaillant, vrhunski nemački proizvođač opreme za grejanje, u Požarevcu organizuje prezentaciju kotlova na gas i struju, toplotnih pumpi i solarnih kolektora u specijalnom izložbenom vozilu, na Kružnom toku u vremenu od 10 do 18 sati.

 

Kako poručuju iz ove firme, za naše sugrađane pripremili su specijalne prodajne akcije, snižene cene, povoljne bankarske kredite, produženu garanciju i još mnogo pogodnosti.

 

Firma Vaillant je prisutna na tržištu Srbije više od 18 godina. Vaillant Predstavništvo je osnovano 2005. godine u Beogradu, a od 2007. godine, Vaillant u Srbiji posluje kao firma Vaillant d.o.o.

Korisnicima širom sveta Vaillant nudi energetski efikasne i ekološki prihvatljive sisteme za grejanje, hlađenje i ventilaciju koji pretežno koriste obnovljive izvore energije. Proizvodni program obuhvata solarne sisteme, toplotne pumpe, ventilacione sisteme (rekuperatore vazduha) za nisko-energetske objekte, visokoefikasne kondenzacione gasne kotlove za grejanje, električne kotlove za grejanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore, kao i kompletan program regulacije. Više o samoj firmi pogledajte na sajtu https://www.vaillant.rs/o-nama/.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar