'

Početak rada Akva parka na Srebrnom jezeru planiran 15. juna

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 1
Izvor: Hit radio
Uto, 5.06.2018
0

Široka turistička ponuda koju opština Veliko Gradište nudi svojim posetiocima, od petka 15. juna biće upotpunjena Akva parkom, koji već osmu sezonu za redom otvara svoja vrata za sve ljubitelje zabave na vodi.


Osma sezona u Akva parku na Srebrnom jezeru ukoliko to vremenske prilike dozvole, trebala bi da počne u sredu 15. juna, izjavila je za Hit radio Ivana Simić, direktor sektora turizma Srebrnog jezera.

Simić kaže, da Akva svake godine počinje sa radom, otprilike sredinom juna, a po njenim rečima, vreme u ovom slučaju igra glavnu ulogu.

„Najavljeni datum otvaranja je za sada 15. jun, ali ukoliko se dogodi da tri do četiri dana budu kišovita, može doći do pomeranja“, kazala je direktorka turizma.

Ovog leta cene ulaznica ostaće na nivou prošlogodišnjih, pa je tako cena dnevne ulaznice 400 dinara, dok je za decu uzrasta do 12 godina 300 dinara. Za poludnevni boravak cene su za 100 dinara niže.

Akva park Silver lake, otvoren je 2011. godine, a kompleks bazena ukupne površine 2500 m2 od čega je 780 m2 pod vodom, sa vodenim atrakcijama za odrasle i decu, može da primi 1200 posetilaca, i smešten je u neposrednoj blizini jezera, šetališta i postojećih ugostiteljskih objekata. Ovaj park sa ukupno četiri bazena, smešten je uz samu obalu Srebrnog jezera, od kojeg ga deli samo šetalište i prateći objekti akva parka.

Vaši komentari
Ostavite komentar