'

U četvrtak svečano otvaranje STOP SHOP-a u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Pon, 16.04.2018
0

Peti STOP SHOP ritejl park u Srbiji biće otvoren u Požarevcu, 19. aprila. Otvaranje će voditi popularni komičar, frontmen benda i radio voditelj Inspektor Blaža i poznata televizijska voditeljka Marija Kilibarda. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama.

 

Na ceremoniji otvaranja, muzičari i kulturno-umetničke grupe zabavljaće svoje sugrađane specijalnim programom koji su pripremili za ovu priliku. Tokom dana, „Lexington Bend”, popularni pop sastav, zagrejaće atmosferu svojim dobro poznatim hitovima. U okviru aktivacije Osvoji STOP SHOP stenu zainteresovani avanturisti će tokom celog dana imati šansu da se oprobaju u sportskom penjanju i dohvate STOP SHOP logo na veštačkoj steni visokoj čak osam metara. Takođe, posetioci će uživati u nastupima DJ-a i violine i družiti se sa mnogobrojnim zabavljačima.

Pre samog otvaranja, STOP SHOP je pripremio Facebook i Instagram aktivacije koje traju od 2. do 16. aprila. Autori najzanimljivih fotografija sa STOP SHOP interaktivnim kesama na poklon će dobiti vaučere za porodičnu kupovinu u vrednosti od 10.000 dinara, a u šoping će ih voditi Inspektor Blaža.

Zvezde večeri biće Bajaga i Instruktori – jedan od najpoznatijih rok bendova u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Bend, iza koga je bogata diskografija i mnogo hitova koji su ih postavili na vrh bivše jugoslovenske rok scene, rame uz rame sa drugim popularnim bendovima, zabavljaće posetioce u završnom delu programa.

Ritejl lanac STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. IMMOFINANZ, austrijska kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina, kontinuirano radi na širenju ovog uspešnog ritejl lanca. STOP SHOP u Požarevcu je peti u Srbiji.

10.00 – 20.00 

Celodnevni program uz muziku DJ-a i zabavu za posetioce

12.00 – 19.00

Aktivacija Osvoji STOP SHOP stenu, veštačka stena

15.00 – 16.00

Golden Noise bend (DJ i violinistkinja)

16.00 – 17.00

Kabare Cimet i Vanila (glumice Milena Vasić i Vanja Milačić)

17.00 – 17.30

Lokalni KUD, nastupi

17.30 – 18.00

Zvanično otvaranje STOP SHOP-a

18.00 – 20.00

Nastup grupe „Lexington Band“

20.00 – 21.30

Nastup benda Bajaga i Instruktori

Vaši komentari
Ostavite komentar