'

Novi teren za basketaše kod Hale (FOTO)

SPORT
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Sre, 4.04.2018
0

Kulturno - sportski centar Požarevac dobio je još jedan teren koji je, čini se, bio preko potreban tokom lepih i sunčanih dana koji su pred nama.


Na mestu starog terena za košarku nikao je novi, sa adekvatnom podlogom i novim konstrukcijama koša, koji je juče stavljen na raspolaganje svim korisnicima. Njegova upotreba se ne naplaćuje, tako da se može koristiti bez prethodne najave, poštujući nepisani zakon svih basketaša o "sledećoj".

Priliku da odigraju prvi basket, imali su gradonačelnik Bane Spasović, njegov pomoćnik Saša Pavlović, gradski menadžer Mitar Karadžić i domaćin, direktor KSC Požarevac, Nenad Mitić. Malo nakon njih, počeli su na teren da dolaze ljubitelji ove igre, isprobavajući noivi teren i svoje veštine.

Nakon odigranog basketa, gradonačelnik i njegovi saradnici obećali su još par detalja koji nedostaju novom terenu, poput osvetljenja, mesta za sedenje i slično. 

Inače, ukupna investicija koju je grad odvojio za novi košarkaški teren sa pratećim konstrukcijama iznosi 1.700.000 dinara.

Vaši komentari
Ostavite komentar