'

Ovo je požarevački policajac koji je sinoć izgubio život

HRONIKA
Autor: Hit 1
Izvor: Kurir, Blic
Uto, 19.12.2017
0

Policijski službenik Srđan Petrović (1975) ubijen je sinoć na zadatku u selu Bare. Petrović je zadobio teške povrede od kojih je preminuo na putu ka bolnici. 


Srđan je inače rođen u Kruševcu, a radio je i živeo u Požarevcu. Srednju školu završio je u Sremskoj Kamenici.  Fakultet je završio u Novom Sadu.

Petrović je bio oženjen, a veliku ljubav gajio je prema konjima, čak je i učestvovao u konjičkim igrama gde je bio i nagrađivan.  Važio je za omiljenog među kolegama i građanima Požarevca.

Kako za "Blic" pričaju Petrovićevi poznanici i kolege godinama je u službi i niko se nikad na njega nije žalio.

- Svi su voleli da rade i da se druže sa njim. Čovek za primer, porodičan čovek. Uvek spreman svakome da pomogne, pa su svi mogli na njega uvek da se oslone. - priča Petrovićev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.


Ubijeni policajac nastradao je noćas kada je pokušao da uđe u dvorište objekta gde se nalazio D.Ž. (69), nakon što je prijavljeno nasilje u porodici, gde je D.Ž. pretio automatskom puškom svojim ukućanima.

Podsećanja radi, nakon ubistva svog kolege intervenisali su pripadnici SAJ, koji su usmrtili D.Ž. nakon što je i na njih otvorio vatru iz automatske puške.

Vaši komentari
Ostavite komentar