'

Kostolac: Održan miting koalicije okupljene oko SNS

POLITIKA
Autor: Hit 1
Izvor: SNS, Hit radio
Pon, 18.12.2017
0

Velikim predizbornim mitingom koji je održan sinoć u Hali sportova u Kostolcu, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke zaključila je glavni deo kampanje za lokalne izbore koji se održavaju 24. decembra.


Članovima i simpatizerima koalicije „Aleksandar Vučić – SNS – SPS – Ivica Dačić“ obratili su se predsednica Narodne Skupštine Republike Srbije Maja Gojković, generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nebojša Selaković, Marko Đurić, potpredsednik Srske napredne stranke i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, Slavica Đukć Dejanović, ministar bez potfelja u Vladi Republike Srbije kao i Serdžo Krstanoski, nosilac liste koalicije na lokalnim izborima. Mitingu su još prisustvovali i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Aleksandar Antić, ministar energetike.

Serdžo Krstanoski podsetio je na napredak koji su Kostolac i Požarevac osetili za vreme perioda u kojem Srpska napredna stranka vodi naš grad. On je kao poseban primer istakao OŠ „Jovan Cvijić“ u Kostolcu, koja je nakon obnove koju je finansirala Vlada Republike Srbije postale jedna od najbolje opremljenih u našoj zemlji i istakao činjenicu da se u Kostolcu gradi novi blok Termoelektrane, što je najveća investicija u toj grani privrede u Srbiji, i nakom čega bi posao u EPS – u trebalo da dobije oko 500 radnika.

Nikola Selaković istakao je da je 2017. godina znatno uspešnija za Srbiju, Kostolac i Požarevac nego prethodna zato što smo svi zajedno i složno radili na napretku našeg grada i Srbije. On je pozvao sve da 24. decembra izađu i glasaju za koaliciju okupljenu oko Srpske napredne stranke, i time daju i svoj doprinos nastavku napretka našeg grada i Srbije. Selaković je istakao da su građani Srbije prepoznali energiju koju nosi Aleksandar Vučić i podržali politiku koju vodi.

Maja Gojković, predsednica Skupštine Republika Srbije istakla je da sve što je poslednjih godina urađeno u Kostolcu urađeno je u nadi da će se nastaviti sa stvaranjem novoga i lepšega, kao i da će to građani znati da cene i dodala, da rukovodstvo Srpske napredne stranke ne dolazi u Požarevac i Kostolac samo u vreme izbora već da je stalno tu i da prati napredak u čitavoj Srbiji.

Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar inostranih poslova istakao je da se program koalicije oko SNS - zasniva na stvaranju moderne i jake Srbije, koju niko neće moći da uslovljava i ucenjuje. On je istakao da je cilj ulazak u EU da bi naši građani živeli bolje, ali i da nikada i ne po koju cenu priznavanja nezavisnosti Kosmeta.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zbog državnih obaveza i odlaska u Rusiju nije prisustvovao mitingu naprednjaka, rečeno je na ovom skupu.

Vaši komentari
Ostavite komentar