'

Drugi Sajam visokoškolskih ustanova u Požarevcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 7.12.2017
0

Drugi Sajam visokoškolskih ustanova, biće organizovan u petak 8. decembra u prostorijama Ekonomsko-trgovinske škole u Požarevcu, u vremenu od 10 do 15 sati.

 

U svom planu rada za 2017/2018. godinu članovi Tima za karijerno vođenje i savetovanje učenika Ekonomsko-trgovinske škole u Požarevcu, planirali su organizovanje Sajma visokoškolskih ustanova, pre svega onih ustanova koje školuju studente iz područja rada koja su zastupljena u školi.

Na inicijativu učenika poziv je upućen i drugim visokoškolskim ustanovama, za koje učenici pokazuju interesovanje i imaju u planu da se upišu i tamo studiraju. 

Ovo je samo jedna od aktivnosti tima škole, koji je posle prošlogodišnje pobede na Drugom nacionalnom sajmu školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje u organizaciji Beogradske otvorene škole i Ministarstva prosvete, i ove godine 6. oktobra  u Beogradu, osvojio treću nagradu na Nacionalnom takmičenju dobrih praksi u organizaciji Euroguidance mreže i to za primer dobre prakse ,,Karijerno vođenje i savetovanje učenika završnih razreda“.

Vaši komentari
Ostavite komentar