'

SNS sa koalicionim partnerima predao listu u Kostolcu

LOKALNE VESTI
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Čet, 9.11.2017
0

Danas tokom jutarnjih časova, samo dan nakon raspisivanja izbora za odbornike u Gradskoj opštini Kostolac, predata je prva lista. Opštinskoj izbornoj komisiji koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke, predala je listu pod nazivom „Aleksandar Vučić - SNS, SPS - Ivica Dačić“.


Listu, zajedno sa njenim nosiocem Serdžom Krstanoskim, aktuelnim direktorom OŠ “Jovan Cvijić”, predao je predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Bane Spasović, aktuelni gradonačelnik Požarevca, u društvu predsednika Mesnog odbora SNS Kostolac i aktuelnim predsednikom Gradske opštine Kostolac Ivanom Savićem kao i predsednikom MO SPS Kostolac, Daliborom Ilićem.

Prethodnog dana u sedištu Srpske napredne stranke u Kostolcu i u prostorijama Socijalističke partije Srbije, prikupljeno je ukupno 364 potpisa što je više nego što je potrebno da bi se lista predala. Inače koalicioni partneri za listu su i PUPS, SDPS, PS i SPO.

Predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić, sazvao je u četvrtak izbore za odbornike Skupštine Gradske Opštine Kostolac za 24. decembar, o čemu više možete pročitati OVDE.


Vaši komentari
Ostavite komentar