'

Požarevljani i dalje bez poraza (FOTO)

SPORT
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Ned, 5.11.2017
0

Iako je maksimalan učinak KK “Požarevac” zadržan posle samo četiri kola i poslednje pobede nad ekipom Stragari, sama igra i atmosfera u Hali sportova nagoveštavaju novu energiju kluba koji želi u viši rang.


Mada je još rano govoriti o ostvarenju ovog cilja, publiku u Hali sportova obradovala je igra domaćih košarkaša koji su od samog starta utakmice uzeli stvar u svoje ruke ne dozvolivši gostima da se u velikoj meri razigraju. Odbrana je bila na visokom nivou, kao i šut sa distance, kako za 2, tako i za 3 poena.

Kapiten Papić je ozbiljno shvatio svoju ulogu i bio pravi vođa na terenu postigavši 29 poena. Đorđević je bio standardno dobar sa 15 poena a samo poen manje je postigao novajlija u ekipi Kurteševski za koga je jasno da će biti veliko pojačanje ove sezone. Ono što najviše raduje je utisak da Požarevljani na parketu deluju ukomponovano i sigurno, te da u situacijama kada protivnik stiže prednost ne “gube glavu” i postupaju po taktičkim zamislima trenera Vladimira Vlaškovića.


LED reklame pored terena, animacije na semaforu, najava igrača od strane spikera kao i energični komentari tokom samog susreta su novine koje bi trebalo da privuku publiku na tribine, jer ovi momci to svojom igrom i zaslužuju. U narednom kolu požarevački košarkaši gostuju ekipi Sloge u obližnjem Petrovcu na Mlavi, pa je ovo prilika da navijači u većem broju prisustvuju utakmici i pomognu svojim ljubimcima na teškom gostovanju.

 

                                              PožarevacStragari Šumadija (Aranđelovac)   89:65 (19:06; 23:17; 21:25; 26:11)

 

Požarevac: Ognjanović 11(3), Kurteševski 14(1), Mirković, Papić 29(1), Stefanović, Rakonjac 4, Đorđević 15, Božić, Stojanović 7, Stanković 7, Obradović 2.

Stragari Šumadija: Miletić, Švabić 12(2), Jovančević, Stoičkov 15(1), Banković, Manojlović, Lukić 6, Paunovski 4, Račić, Petrović, Stošić 17, Rupar 3.

Igrač utakmice: Ivan Papić (Požarevac).


Vaši komentari
Ostavite komentar