'

Nožem ubo komšinicu u vrat

HRONIKA
Autor: Hit2
Izvor: Večernje novosti
Čet, 2.11.2017
0

Protiv R.M. (61) iz Velikog Gradišta određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je nožem napao i povredio svoju komšinicu D.P. (59), prenose Večernje novosti.


Ovom napadu prethodio je verbalni sukob između komšija, do kojeg je došlo u Ulici Žike Popovića.

U jednom trenutku, osumnjičeni je izvadio nož iz džepa i, sečivom dugim desetak centimetara, ubo komšinicu u levu stranu vrata. Pošto je povređena žena počela da zapomaže, on je tada, uplašen zbog krvi koja joj je tekla iz rane, nožem ubo i sebe u vrat.

Na lice mesta uskoro su stigli policija i Hitna pomoć, koja je povređenu ženu prevezla u Opštu bolnicu u Požarevcu, odakle je prebačena u beogradski Urgentni centar.

Kako smo nezvanično saznali, ona se uspešno oporavlja, jer je po vratu zadobila samo površinske povrede. Sa lakšom povredom prošao je i njen napadač, koji je saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikom Gradištu.

U svom iskazu on je bio konfuzan i nije naveo tačan razlog svađe i napada, ali se pretpostavlja da ga je pogodilo to što ga je D.P. ogovarala po komšiluku. Nakon saslušanja povređene žene, odlučiće se o kvalifikaciji krivičnog dela koje je njen napadač počinio.

 

 

 

 

Vaši komentari
Ostavite komentar