'

Radionice projekta "Znam šta hoću, drogu neću!"

LOKALNE VESTI
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 12.10.2017
0

Omladini JAZAS-a Požarevac je na konkursu Grada Požarevca koji je namenjen udruženjima građana odobren projekat „Znam šta hoću, drogu neću!“. Danas je održana četvrta radionica, a nakon poslednje koja se održava u petak, učesnike edukatore očekuje završni test znanja, rekao je za naš medij Zoran Jović korsinator projekta.

 

Kako je rekao Jović,  iskusni predavači-treneri, kroz radionice organizuju vežbe i predavanja, sa ciljem da mladim ekukatorima prenesu znanje koje će oni preneti svojim vršnjacima.

"Obuka traje po 8 sati sa pauzama i obuhvaćena su predavanja dr Olivere Hajrović specijaliste kliničke psihologije, psihologa Anite Sotirov i dr Nebojše Baračkova iz Udruženja PREVEN iz Novog Sada, a navedeni predavači se prevashodno bave bolestima zavisnosti i imaju dugogodišnje iskustvo u radu", zaključio je Jović.


Da podsetimo, Omladina JAZAS-a realizuje projekat "ZNAM ŠTA HOĆU, DROGU NEĆU!" uz finansijsku podršku grada Požarevca, a u partnerstvu sa Udruženjem građana Kreativno - zabavne radionica za mlade "Urban strim" i Zavodom za javno zdravlje Požarevac.

 

Vaši komentari
Ostavite komentar