'

Savladan veliki protivnik uz feštu na tribinama

SPORT
Autor: Hit 3
Izvor: Hit radio
Uto, 10.10.2017
0

KMF Požarevac imao je odličnu premijeru pred svojom publikom u Drugoj ligi Srbije. Savladan je bivši prvoligaš iz Gornjeg Milanovca, ekipa Metalac Kolorado rezultatom 4:2.


Bilo je svega. Utakmica je sadržala sve elemente uzbudljive fudbalske predstave kao što su brzina, atraktivnost, mnogo pogodaka i menjanje u vođstvu pa je sve to publika umela da nagradi. Poveli su domaći, pa su gosti izjednačili i došli u vođstvo, da bi se zaustavili na drugom pogotku i rezultatom 2:2 se otišlo na odmor.

U drugom delu domaći su postigli još dva gola ali to nije bilo nimalo lako kako možda zvuči. Gosti su na trenutke bili bolja ekipa i tada su svi u Hali mislili da su njihovi golovi samo stvar trenutka. Međutim, tada su Požarevljani pokazali karakter i istrpeli nalete "cirkuzanata", kako popularno yovu gostuju'u ekipu, a onda iz prelepih akcija postizali golove pokazujući da će svima dolazak u Požarevac predstavljati pravu noćnu moru.

Naredna dva kola KMF Požarevac igra u gostima, najpre protiv Vranja a potom i vršačkog Foruma, da bi se pred domaćom publikom pojavio tek 30. oktobra kada dočekuju jednog od favorite za osvajanje prvog mesta, ekipu Ekonomista iz Beograda.

Taj susret će pokazati i da li je odlična forma stvar trenutne inspiracije ili Požarevljani zaista mogu i u sam vrh tabele.

Vaši komentari
Ostavite komentar